Вероятно до края на деня повечето от  пострадалите в снощната

...
 Вероятно до края на деня повечето от  пострадалите в снощната
Коментари Харесай

Транспортират в Бургас пострадалите от катастрофата край Мла...

 Вероятно до края на деня множеството от  пострадалите в снощната злополука, които бяха настанени в лечебните заведения в Хасково, Свиленград и Харманли, ще бъдат превозени в Бургас. Дрга част към този момент са изписани.  Няма заплаха за живота им.  9 души са в МБАЛ- Хаскова, в свиленградската е останала една жена, а в тази в Харманли жена и две деца, които не са потърпевши тежко. Това заяви здравният министър Асен Меджидиев, който рано тази заран дойде в Хасково. 
В Хасково пристигна и кметът на Бургас Димитър Николов, с цел да окаже психическа поддръжка на потърпевшите и да огранизира превозът им. В подготвеност са коли за спешна помощ както в Бургас, по този начин ив Хасково, заяви той. 
Снощи, откакто рейс с 40 екскурзианти се обърна  край свиленградското с. Младиново, почина 68-годишна жена. Причините за случая се обясняват. Според прокурора Иван Стоянов, две са главните версии- човешка неточност поради мокрия път и механически проблем, зародил ненадейно. Шофьорът е с дългодишен  опит, пробите му за алкохол и опиати са негативни. Автобусът е минал механически прегледи през октомври и преди този момент през април. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР